litet bildregn!

Tatiana och jag i solen, utanfor shoppingcentret i lordes! GLADA :D
sol, sol, sol


Forst popcorn, sen ben and jerry! Tatiana och jag!


IKEA!


MYS!

 


sondag!

Hej alla glada!

Det blev ingen lagenhet... :( tyvarr, Den va saaa fin, men depositionen va pa fem mander och kontrakter pa minst ett ar! Synd att dom inte skrev det! :(
Men nu letar vi vidare :) Sofia hade fatt svar pa en annan, billig en, skall kolla upp den imorgon, hoppas :)

Fredag: Hem efter skolan, sen blev det att aka till emilie, zaina och carro, till deras nya lagenhet, de har haft san tur iallfall :) Nar de andra drog ut for fest stannade nagra tjejer kvar och sag film, eller somnade ;) haha! mys! Taxi hem sen pa morgonen!

Lordag: Inte mycket vila, en snabb dusch innan vi begav oss mot ett av barcelonas storsta shopping center:) Dar va det shopping! Men tyvarr inte mkt billigare an hemma! Blev en del bra att ha saker, byxor, strumpor(som stadaren tog for mig nar hon tvattade forra veckan) och annat smatt!   Blev aven en lunch i solen, vadret va saaa bra igar! solen sken och varmde, och himmlen va alldeles bla! Vi njot!

Pa kvallen blev det tacopaj med sofia och tatiana, trotta efter all shopping somnade vi till 2012, +att det va andra gangen jag gjorde det, maste ju betyda att den inte ar sa bra! haha!

Sondag: Sov till 10-11, inte sa farligt sent, ;)
Sen har jag och sofia flyttat alla vara saker till tva rummet, for de andra flyttar in idag! ja de ar nog klara nu, gick i allt stok innan! Hoppas allt blir bra nu iallfall!
Blev en del plugg ocksa, har skrivigt ner alla preflight chekings som finns att gora pa ett flygplan... skoj faktist:) gillar det amnet, kanske for att jag forstar nastan allt dar, haha!

Har aven pratat med mammi, tommy och sota farmor idag! Skont, mkt skont!

Sammanfattning: Har varigt en riktigt skon tjejhelg, gillas stort! Borjar gilla allt mer och mer har nu :)

Skall forsoka lagga over lite bilder nu, far se hur seg datan ar pa att ladda upp, och om jag hinner, de verkar skulla stanga har snart!

Puss och godnatt alla! ♥


fyra lektioner tills det ar helg..

Idag skall vi pa lagenhetsvisning! Ska bli skoj skoj skoj :)
Vill bara ha nagot eget nu, trott pa allt klydd...
Lagenheten sag jatte fin och frach ut pa bilderna! Hoppas vi far den :)
Den ligger precis i det omradet vi bor i nu, vid la sangrade de famila!

Tur att det gar sa snabbt med lagenheter har i spaninen, inte alls som hemma!
Lagenheten vi tittar pa ar en agentur som hyr ut, och man kan flytta in nastan dirket anda :)
HALL TUMMARNA NU ALLA!

Har precis haft lunch, hade med spagetti och kottbullar :) mums!
I formiddas hade vi nicola, basta lararen!
Nu skall vi ha sonja, ocksa riktigt bra :)

Vi hors sen, lagenhet eller inte! Kram

hemlangtan, besviken & ledsen...

HOLA!
Hoppas ni dar hemma overlever kylan och snon! ar sa glad att jag ar i ett lite varmare barcelona :)

Igar lagade snalla sofia jaaaattegod tacopaj! Sa gott!

Idag ar jag pa lite depp humor :(
Lagenheten va uppochner vand nar jqag vaknade imorse, irritations moment nr1.
Och sa saknar jag alla dar hemma, familjen.. (fats vi alltid brakar, saknar tryggheten) Kom en liten tar nar jag va sjalv pa toan...
Nar vi kom till skolan berattade var kontaktperson att ingen skall flytta upp till oss utan att vi tre skall omplaneras, var lagenhet har for manga lediga sangar efter de andra flyttar, sa de skall dela upp oss i andra lagenheter, kanske pa en annan plats ocksa, for att dar finns lediga sangar... Vi som har kommit varandra sa nara..

Sa just nu, skolan ar slut, sa sitter vi och letar egen lagenhet! Sa det sa!
Kommer bli billigare hyra och vi slipper vara sa manga!
Snalla Tatiana, som ar fran spanien fran borjan skall ocksa flytta med mig, sandra och sofia! Kans tryggt! Kommer blu sa mycket battre an som vi bor nu! Riktigt snalla tjejer jag pratar om ocksa :)

Na, nu skall jag hjalpa de andra lite :) se om jag ar till nagon nytta, HIHI!


Saknar alla dar hemma! pusssss


oplanerat =bast!

allt blir inte som planerat, inte igar iallfall!
Istallet far springrunda blev det konsumerande av drinkar med tjejerna i var lagenhet och mike!
Senare blev det apollo som korde nasty monday! Sa sjukt bra det va! Sa mkt folk ocksa! Roligt va det!
Kanske inte for alla, fyra stycken valde att inte ga in och akte pa annat, tyvarr blev en ranad och slagen... Men inget allvarligt! Jag har slutat att ta med vaska ut pa stallen och sa, bara nar det behovs! Kans mycket sakrare att ha allt i jackan!

Men nu har jag lovat mig sjalv att bara festa pa helger :) Skoj hade jag, men lite somn och mycket sitta still i skolan ar inte sa skoj! Men det gick :) Tur vi hade roliga sonja nu pa eftermiddagen! Hon ar sa cool! Ni skulle traffat henne:)

Na nu skall jag hem, och ta en powernapp, sen blir det att lasa igenom vad vi gjort idag:) vill inte komma efter....
Hors kanske senare ikvall! KRAM♥

...

Jaaa, da va helgen over!
I fredes va det juvalkomsparty som jag sa, pa zolo! Efter det va vi nagra som drog till bickini, konstigt stalle! Men shit vad vi dansade, sa mycket att kl tre drog vi hem och sov, eller sov och sov, filip fick for sig att vi skulle kolla film och kom upp till oss, men tror jag somnade efter fem sek! haha!

I lordes blev det turistande! Tog metron till ett kopcenter, maramagnum! Dar bredvid lag ett av europas storsta aquarium! Men som jag sa va det igen hojdare!
Istallet gick vi tillbaka till shoppingcentret!
Blev en liten praktisk (och blommig:)) bors, ett lappglans och nagra vykort :)

Val hemma blev det lite plugg.. mycket lite :P
Sen i sondes tog vi sovmorgon och stannade inne hela dagen :) Pluggade och tittade film! Mysigt :)

JAA, har ju glomt beratta att vi far tvattat och stadat en gang i veckan! och alla lamnade sin tvatt i onsdes i vars en pase med vart namn pa! I torsdes fick vi tillbaka allt i en pase! ( vi va fem som lamade ivag saker!) Av strumpor fran 14dagar, fick vi tillbaka vars tre par... tva trosor som ar mina och lite andra fran de andra ar ocksa borta! Nu skall jag tvatta forhand, SJALV! Fick aven EN bebistrumpa pa kopet! ahaha! wierd!

Idag har det varit jatte kallt och regnat ute, tror det gor det inu faktist..
Har slutat skolan nu iallfall, provet vi hade gick inte sa bra for mig :( sa svart att veta vad alla organ och nerver och sant heter pa engelska! Skall hem och plugga pa det nu! Hoppas mamma kan skicka ner ett svenskt engelskt lexikon snart, sa man kan forsta lite battre..  Nu forstar man bara helheten. Battre an inget, men anda!

Hoppas solen kommer tillbaka snart, detta regnvader gor mig deprimerad.. :(
Nu skall jag hem och springa en runda, sa jag kan ata min efterlangtade chipspase till pluggandet :D

Lite bildregn:


En dag under var pluggtimme fick vi hundbesok :)


Plugggggg..


En av de sjukt tjocka parmarna vi fatt med allt vi skall kunna...


HAHA, har star alla och plockar bland den rena tvatten! Panik!


Ett av Barcelonas tjurfaktnings arenor, ligger vid vart blok!


Utanfor aquariumet i lor! Filip, Zeina, Carro and me :)


STOOOOR FISK! flera meter... Den va riktigt gammal, simmade i slowmotion och kunde knappt rora sig! haha

NA, tack for idag, slut for idag! vi hors alla! Pusss


prov i medicin...

ja, har bara rast nu... har sa mkt att beratta att jag far satta mig och gora det sen :)
Har snart prov i medicine amnet... nerver och minne, saaa svart! Far inte riktigt ihop detta med utbildningen heller, flygvardinna och underskoterska eller nagot? haha!

I lordes va jag, sofia, filip, carro och zeina pa ett aguarium typ 10min med metron fran oss!
hahah! Tittade pa hajar och massa farglada fiskar, tilsammans med alla barnfamiljerna, haha!
men nu har vi gjort det! :)

HORS SEN ALLA! puss

fredag - sol - valkomsparty!

Kan det bli battre? NOO WAY!

Denna veckan har gatt hur snabbt som helst! Kommer ihag nar jag ironskt och fnittrande viskade i zeinas ora, i mandes, att nu ar det snart helg! haha, Kan som det va i formiddes! wierd!

Tack mammi for smset igar, och pappi! Provet gick jatte bra! Bara tva fel, wiiiie :) Fast jag och Sofia hjalptes at lite, hihi! Men har fatt tillbaka provet och pa tisdag eller onsdag, (beror pa nar han skall flyga och kan undervisa) skall vi fa samma prov, med mer fragor:) och da skall jag kunna allt! Rattade marks prov och kunde inte hitta ett andra fel, blev sa impad! Satt till och med och forsokte hitta fel, men nix! Fast han har ju pluggat nagon kurs med basic avioton innan, sa det ar ju ett stort forsprang!

Forresten sa kanske mark skall flytta upp till mig sandra och sofia nar de andra sticker! Han bor bara en eller tva vaningar under oss, men trivs tydligen inte! Kan bli lite skoj med blandad grupp ju:)

Nu maste ni bli avundsjuka! Idag pa lunchen satt vi och solade oss, saaaaaa underbart! det ar bara slutet pa januari, och ni har runt - grader och sno! och vi gar i bara en tunn jacka och ballerina skor:) iiih, jag trivs!

Na, nu skall jag och mina fina ballerina skor (som jag kopt har, svarta med massa typ "kjedjor" runt vristen, 16euro! (avis igen ;))) och sofia saklart, ga hem och vila innan det blir valkomsparty pa zolo (en ganska nyoppnad nattklubb) for den nast sista gruppen! Behover nog sova en stund innan, pluggandet och att sitta konsentrerad en hel dag tar musten ur en! Somnar direkt nar jag lagger huvudet pa kudden om kvallarna! Aven om jag forsoker lasa en vanlig bok! Skont faktist!

HEEEJDA! Trevlig helg alla! :)

korv chips...

Igar rastade jag traningsskorna, duktigt! Fia och jag tog en liten springrunda! kom nastan hela vagen ner till stranden! Blev aven en del styrka pa det nar vi kom hem, mitt i vardagsrummet! haha! :D
Skont med lite traningsverk nu! :D

Har var forsta halvtimmes rast nu! har haft nicola nu i tva och en halv timme, handlar mkt om hur man skall hantera saker i planet, hur man oppnar dorrar och var alla saker finns typ, mkt man inte har markt forut! Skoj!
Han ar sa rolig ocksa! gor allt mycket lattare!

Nu ar det tva timmars spanska innan lunch! Sofia och jag har med oss friterade blackfiskar med klyftpotatis. Mums! kakade det till middag igar med! :)

Om en vecka flyttar zeina, emelia och carro ut... trakigt! Men hoppas de inte skall flytta pa oss tre som ar kvar nu, sa vi splittras eller nagot! isafall ar det battre om det kommer nagra andra bara. Vi "bor"ju dar nu!

Na, back to mina chips! Nagon typ palaggskorv smak... konstigt! haha

Vi hors!

egentid sokes!

Sa ja, en hel dag i skolan slut... puuuh!
Piloten vi har pa morgonen lar ut oss allt om planet och dets funktioner, ett tag funderade jag pa om kursen va till pilot eller flygvardinna? haha (bra for lilla kalle kanske, kan ju lara han en massa innan han skall plugga till pilot :P)
Skall ha prov pa fredag, skrev ett helt a4 med punkter vi skall kunna, hall tummarna pa fredag fm!

Spanskan gar ocksa bra, borjar ocksa dra ihop sig till prov, nasta fredag!

Sag en film pa human factor lektionen idag!
Verklighetsbaserad om ett flygplan som stortar mitt i bergen under vintern!
Funderar pa om flygvardinna va ett bra val, saaaa hemskt! De overlevde i 90dagar, de at de doda kropparna och fick varma sig pa cigaretter som nagon skulle smuggla med...
slutar med att tre stycken gar flera flera mil till narmaste "liv" och kan radda de andra!
90dagar, det ar nastan lika lange som var kurs...

Na, nu star lovisa och sofia har och hoppar, vi skall hem och byta om till traningsklader och ut och springa en runda innan vi skall ra plugga! se vad som hander nar vi kommer hem och ser chipspasen och satter oss i soffan! haha.

Forst skall jag lasa lite nyheter, vad missar man dar hemma?

SAKNAR ALLA, just nu saknar jag sangen och mitt egna rum mest!
Vi delar rum tre stycken just nu! Men tre av oss sex som bor i lagenheten har hittat annat, och kan fa tillgang till lagenheten redan nu! sa vi far se! isafall flyttar jag och sofia in i tva rummet om det kommer nya eller stannar i tre rummet om vi far ha kvar lagenheten sjalv (det sista hade varigt sa skooont!)


Lite bildregn... Kommer mer sen:)


Shopping!


Otosotz


Opium i tors!


Jag och sofia ♥


For fest i var lagenhet i lor!


Shopping


Forsta helgens spaning pa stan.


Lakarundersokningen klar...

... och 120euro fattigare!
YES, imorse va det lakarundersokning som gallde, ingen dricka eller mat och inget toabesok!
Va inte klara forrens kl ett... puuuh! Blev en stor hamburgare pa det!
Fick lamna blod och ta ekg och gora horsel och syntest!
Hoppas allt var okej:) Far svar om nagon vecka!

Sitter i skolan nu, (med en caffe i min hand) har precis varit lunch sa har inte hunnit ha nagon lektion inu. Blir psykoligi sen iallfall!

Na, nu skall jag dricka upp mitt cafe och sen ga till lektionen! Borjar om fyra min! haha :D

helgen over...

Ja, var skall jag borja! Har sa mkt att beratta!
I fredes blev det bara hem efter skolan och sova en timme! sen drog sofia upp mig, tur! De andra sov till halv tva pa natten och kunde icke somna om sen! haha
Iallfall gick vi och fixade naglerna av snalla maj! Ar super nojd! Sitter har ock forsoker skriva pa tangentbordet, liiiite svart bara! :P
Var klarar vid ett pa natten, sa blev sangen dirket da!

I Lordes blev det shopping :D
Inhandlade en nya axelvaska! Svart skin format som ett hjarta med kjedja pa axelrammen! 15euro!
Blev aven en bodylotion med passiondoft och en fiiin fin ring for 1.99 euro!
Borjar faktist blir lattare att koppla nu med euoron och sa! :) Allt lar man sig!

Sen blev det hem och kolla pa film, igen :D
Blev nagon med brad pitt, men sm vanligt, jag sov och sofia kollade filmen klart och fick beratta slutet...
Efter lite paella som snalla carro, nya rumstjejen gjorde blev det fest!
Massa tjejer, pa partyrummet (vart:)) kom och festade lite innan vi stack till de som borjade kursen i november!
Efter dar va vi skriven pa en lista a en clubb, kommer ej ihag namnet, men det var riktigt bra dar! Traffade aven folk fran ystad som jobbat har i fyra mander eller vad de sa! Skoj!
Efter dar blev det vippen pa choko med champange innan vi drog och dansade loss pa opium!
Hur har jag rad? jo alskar sandra och emilie som har sa mkt kontakter:)

Idag har vi pluggat och gissa? kollat film!
Tog aven ett bad i vart badkar, bubbelbad:) Sa skont, lag dar i en hel timme! Fast blev en del plugg samtidigt, de andra hade hort mig lasa en massa engelska fraser som vi skall kunna hogt! haha!
Men nu har en edl nog fastnat iallfall:) Skall bara repetera imorgon innan provet pa tis!

AAAAH, imorgon ar det lakartestet... nervis :(
Hoppas allt ser bra ut! Har fyllt i en massa papper sa det ar klart iallfall! Hall tummarna!

Nu vantar sangen! Pusssssssss alla!
(Och tack for inlagget alla pa Tonys:) Saknar er! )

Viernes!

Na jag ar inte trott, na mina ogonlock stanger sig inte hela tiden, jag jaspar inte hela tiden... NAAA!
For vi har ju bara sovigt max tre timmar inatt!

Ja, ni laste ratt! Men sa vart det va!
8 tjejer, alla fran kursen, satt och tog det lungt och taggade upp till fest pa opium, som ligger nere vid stranden.
Och fest blev det! Val utanfor motte vi upp jc (uttalas jay z) Lovisas kompis som tydligen ager en massa andra rika barer...
Blev gratis intrade och upp i vippen direkt med gratis dricka (fortfarande verkar de bara dricka redbull vodka)
Massa goda frukt bitar till det ocksa:) Vi trivdes... hihi!
Lite senare, nar alla typ va pa dansgolvet utom jag och lovisa, sa blev det champange och jordgubbar, we were in heaven! :)

Blev chokad over hur bra vi klarade skolan idag!
Meeen noo way att det kommer handa igen! Sa bli inte oroliga nu mamma och pappa ;) Jag skoter mig! Prommes!

Nu har vi slutat, sitter kvar i bibloteket nu och surfar lite innan vi skall hem och sova!
Sen blir det att besoka maj tva vaningar ner for att bygga pa naglerna! har alltid velat gora det! Och hon tar 30euro, hemma kostar det dubbelt sa mkt:)

Trodde det va allt men gissa vad.... Var safty box ar verkligen safty, den gar inte ens att oppna langre! HAHA. Har ty gatt i baklas! tpiskt, dar ar liksom bade min och sofias svenska mobil, pengar och kort och sofias braiga kamera + lite av sandras saker...
Pratade de med de fran feelgoods apartmens och tydligen skall man kunna oppna det med en kod jag fick. HOPPAS det funkar, annars har vi no money! haha!

Och igar kom den nya tjejen! Stackars henne som kom hem till en lagenhet i kaos! Kvallen innan lagade vi middag och aven mat till skolan, och alla blev trotta efter det och sket i att diska, pa morgonen blev det varre nar alla fem skulle gora frukost och ingen tankte pa att stada. Pinasmt nar vi oppnar dorren och ser massa vaskor! yes! hon hade bara lamnat det dar och gatt igen... haha!
Snacka om att vi fick turbo stada!
Stackars hennes kompis som bor i nagon av de andra lagenheterna, pa flygplatsen blev hon bestulen pa sin handvaska, Ni vet, kamera, mobil, pass, pengar (lagenhetsavgift+depositionsavgift, som skall lamnas innan man gar in i lagenheten), bankkort and soooo on!

Na, way to long to even read! Enjoy! I hope you do! ADIOS!

26timmars plugg, redan!

Precis käkat ikea köttbullar med pommes och majonäs+ketchup!
MUUUMS!

Nu kom den nya tjejen, så skall va lite social innan jag skall kolla igenom till skolan imorgon:)

Pusssssi!


IKEA!

Yes, efter bara några dagar här nere har vi redan varigt på ikea!
Jag och Sofia storhandlade köttbullar och doftljus, muuuums&mys!

Kom precis upp efter ett låååångt värmande bad. Där fick ett av de nyinköpte ljusen och ett glas sangria underhålla mig! Skönt att va för sig själv och slappna av efter 8timmar i skolan och en lång tur på ikea!

Nä, nu väntar sängen då ännu en mkt spännande dag väntar i skolan! Vill ju vara utvilad då!
Puss och GODNATT!

Andra dagen i skolan...

... och det ar piss svart!
Borjade dagen med en spansk pilot(SNYGG) som skall lara oss om plan osv..
den lektionen va ju bara 2 och en halv timme, haha! och han snackade ganska dalig engelska... Blandat med lite spanska ord! haha.
I laxa till fre fick vi alla fall alfabetet som alla bokstaver har ett betydande ord, typ det kan sta khmt 5, det ar registreringsnr typ, sa betyder A Alfa, b Bravo, C Charlie osv... Man skall kunna detta da man byter plan ofta och om det hander nagot sa skall man kalla efter detta pa nodradion och om man flyger over olika varldsdelar skall detta registreras osv.. forstod inte allt idag, men kommer nog en bra anledning sen:)

Kan ju bara saga att spanskan va as bra! Hade en enbart spansktalande larare, nagra sma engelska ord!
Och det va ur skoj som helst! Langtar redan till nasta lektion imorgon:)

MEN, ni skall se bockerna! det ar tva tjocka parmar, med bara papper, den 1:a ar nog 15cm tjock och den andra nastan dubbel sa tjock, ALLT det skall vi kunna om tre mander! och allt ar pa engelska, puuuuh!
Men det skall bli skoj!

Hade aven medicin and forsta hjalpen, men hon verkade mest forrvirrad. Skall lara oss om kroppens funktion och om sakerhet pa planet a vad man skall gor om det hander en incuident med nagon passagerare tex..

Allt later lika forrvirrat som det ar! haha
Men det ska nog bli bra:)

Kan saga att vi kakade lunch pa ett buffe stalle idag, 8euro och maten va riktigt god, allt fran sallad, pasta till fritrad kyckling och blackfisk... MMMMUMS, har testat sa mkt ny mat som jag bara rynkat nasan at hemma, och mer skall det bli! :D Btw sa ar det helt konstiga lunchtider har i spanien, fika paus mellan halv tolv ovh tolv och lunch mellan tva och tre... gud vad min mage kurrade da! haha

Efter skolan akte jag och sofia hem och lamnade vara sjukt tunga bocker och begav oss in till cataluna igen for att tanka pa vart internett! Val dar hade vi inte med oss ratta nr for det och bestammde att hon stannade med nagra andra fran solan dar sa lange sa jag kunde aka tillbaks och hamta det! Jag ar den anda som forstar mig pa metron nagot sanara och vi ville spara pengar!
Men gissa vad... val nere och betalt och skall ga till vagnen har det hant en olycka och den delen jag skall hoppa pa pa ar avsparrad, ligger en stackars man pa marken med massa sjukvardare och poliser bredvid... sjukt kreepy! Sto nog och bara tittade och vantade i 20 min innan de fick upp han pa baren och bort dar ifran, stackars hans fru som stod bredvid och skrek av panik... + att det anda som avskilde folk fran att se lite va ett glansigt typ silkepappr vakter stod och holl upp, hemskt!
Val pa metron gick allt bra:) Och internett har vi pa rummet, men vet inte vad det kostar i min an, sa sofia sitter dar nu och jag har:) sa far vi se vad vi tjanar pa.. hehe!

Idag lagade aven zeina kvallsmat! Pasta med adel och spenatsas, hon ar duktig hon:)
Naaa, nu blev det mkt lasning for er, och jag har bara fem min kvar av tiden! Sa maste avsluta!

Skall hem och lasa lite spanska gloser nu:) Wish me luck! ADIOS!

Forsta skoldagen...

Skall inte bli sa lang nu,
Skall bara saga att forsta skoldagen ar over! Skont!
Kanner mig inte riktigt trygg bara, ar nog pga av spraket och allt det nya. Lite laskigt.
Det ar valdigt fa som forstar engelska och vart man an ska sa ser allt lika dant ut!
Ser sa mkt fram emot spansklektionen imorgon, och de kommande dagarna! Aven om det ar tva till tre timmar i rad...

Just nu fordriver jag bara tiden medans jag vantar pa att sofia skall bli klar med mitt usb med massa bilder pa...
Kanske ni far se nagon nu, annars far jag vanta och ta det nagon annan dag...
Nagra har nog kommit pa hennes facebook, skall se om jag kan ta nagra dar ifran och visa er!

BarcelonaKram!



Fran flygplanet!



Vart vardagsrum! precis till hoger star ett stort bord med massa stolar!




Mitt och sofias rum. Dock skall dar in en tjej till sa nu star har tre sangar inne, som i ett u. Men denhar andra tjejen har inte kommit annu, sa vi vantar fortfarande pa vad som ska handa!



Badrummet + ett badkar/dusch till hoger.
Detta ar tsm med vart sovrum, (ja, en dorr emellan saklart!)

SA! :D nu ser ni allafalla hur vi bor!


Godnatt!

Hej! Vi har det jatte bra har!
Kom precis fran valkomsfesten! va nog en av de som gick forst! Men imorgon borjar skolan och vi vill va pigga da:) Folket har som skall ga kursen verkar alla jatte snalla! Hoppas det haller i sig ocksa bara! Gruppen ar valdigt blandad.. Kommer nog bli jatte bra! Spand over morgondagen! Nu borjar det pa riktigt har nere!

Igar blev det bara film och mys med min sota rumskompis Sofia!
Tittade film och kakade klementiner! mums!
Somnade vid halv ett, och gissa nar vi vaknade? sa ju att vi skulle upp tidigt och ga en lang promenad till stranden, men icke! Halv tva tittar jag pa klockan, och det va inte ens ljust i varat rum! De hade tydligen dragit ner nagot utifran var balkong som satt pa fonstret sa det va helt svart i rummet! haha, lite lurad man blev av det!
Men som vi sa, behovde nog somnen! Sa nu ar vi riktigt pigga!

Tog snabbt pa oss lite traningsklader, jag satte pa mig mina nya nike skor, saaa skona, och gick bara rakt ner fran vara gata, mot stranden! Men efter att ha hittat x antal parker och ingen strand borjade vi nastan ge upp, da vi ser havet! NAJS! tog ju bara en timme! hahaha!
Va jatte fint dar! massa fina resturanger och klubbar! Langtar tills det blir lite varmare sa man kan steka lite dar nere! Tog aven massa fina bilder, men de ar pa sofias kamera och data! och eftersom vi inte hittat var man laddar internettet sa far det vanta! Imorgon skall iallfalla Emelie folja med oss dit vi kopte det och hora riktigt sakert var man kan ladda det! Sa hoppas det loser sig da iallafall!

Nu borjar jag faktist bli trott, fast jag har 13timmars somn med mig och tva drinkar i kroppen! Sa skall borja avsluta har och sticka upp pa rummet sen! Skooont! Klockan ar anda kvart over elva nu!

SVERIGE, vi hors! Pussssss!


I <3 BARCA!

Dagens roligaste: Sofia sitter mitt emot mig i sangen nar vi ater och helt plotsligt snyter hon sig i hennes mammas tjocktroja hon har pa sig! Efter det sager hon: Vi maste ju spara pa toa papper!


 IGAR BLEV DET PARTY! har verkar det som om det anda bartendrarna kan gora ar vodka och redbull, inte ens det! De ger en ett glas med halften vodka och staller en redbull bredvid! haha! Sen far man sjalv leka bartender! Fast pa andra sidan! :D

Sa vi va hemma vid sju, jag och zeina, som delar lagenhet med oss, de andra akte hem en timme tidigare!
Tog laaaaang sovmorgon och har slappat helda dagen tills for nagon timme sen da jag och sofia bestamde oss for att storhandla massa mat, for hela 50 euro, pengarna gar snabbt...
Och pa kuppen gick vi vilse vid metron, sa manga linjer och konstiga ord! Maste namligen byta metro en gang... Men nu skall vi nog hitta, efterlyser en karta med sant verkar inte finnas i spaninen, det heller! :D

Mkt att vanja sig till och andra, tex ater man inte middag forrens vid 9 - 10 pa kvallen, resturangerna serverar inte alla ratter forrens da typ...
Och att halla i vaskan ar ett maste har!
Och man vagar knappt titta pa manniskor i deras ogon! Speciellt inte killar/man, da tror de att man flortar med de! hahahah

Maste ju saga att vadret ar riktigt behagligt! Sol och varjacka! kan inte bli battre! Pa kvallarna blir det dock lite kyligt! men inte som nar vi lamnade sverige...

Na, nu ar snart tiden slut pa datan, igen... Sa maste avsluta!
Pusssss pa er alla mina vanner, saknar redan alla! Pussi!

8 jan!

2:a uppdateringen idag! Duktigt av mig!

Har precis kakat god middag! Jag och sofia bjod de andra tjejerna pa crab sticks sas med bacon, artor och svamp med spagetti, mumsii! Valdigt uppskattat!
Ikvall blir det lite fest pa rummet med andra tjejorna som bor i samma hus som oss! Sen blir det ett besok pa en stor nattklubb, razz ma tazz, skulle va andra stortsa i eurpoa.. Kan ju bli bra! :D

Idag fixade vi aven nu mobil och kort, andast 200kr med 120kr pa kortet, haha! sjukt billigt!
Sa alla som vill ringa eller smsa far gora det pa nya nr! Skriv bara vem det ar ifran:D Har aven kvar mitt svenska nr! 658669543 ar iallfall mitt spanska nr! Call me;)
Fixade aven internett men det va bara laddat med 15minuter, sa far fixa fler imorgon eller nagot.. Det har med att inte ha de  a a o (ja ni fattar) borjar redan bli lite jobbigt!

Kakade aven middag pa en mysig resturang, stor hamburgare for bara 50kr! Och riktigt mysigt place! Satt lagt ner pa bankar och at vid ett stort bord och dar va malningar pa vaggar och tack, Hog mysfakter!
Att ga dar bland alla mysiga (och sma) gator va hur haftigt som halst! har kommer jag trivas som bara den!
Sofia och jag pratade om att aka in dar imorgon och bara ga och mysa och fota och satta oss pa nagot litet fik! kommer bli hur bra som hellst dethar!

Vi hors sakert imorgon! Pussssssi!


I Barcelona!

Hej alla mina vanner!
Igar landade vi i Barcelona, vilken kansla!

Akte direkt till var lagenhet med manga andra som ocksa skulle ga kursen, mkt trevligt folk, mest tjejer, forvanade? haha
Lagenheten var langt over forvantan fiiiin! kommer stormtrivas!
Vi va igar fyra tjejer, precis kom en till och ikvall kommer den sista!
Sofia och jag delar rum, dubbelsang med manga gaderober och egen toa och dusch, kan det bli battre? niiix!

Om en stund skall vi ta metron (tunnelbanan) in lite mer centralt, tar bara nagra min!
Skall da skaffa mig ett spanskt kontantkort och sofia och jag skall aven kopa ett kontant bredband, sa vi kan ha internett pa rummet, (just nu befinner vi oss pa ett internettcafe precis over gatan!)

Sa fort vi fatt ratt pa internettet kommer det sakert in nagra bilder pa var stora och fin fina lagenhet!
Skall forsoka att uppdatera sa ofta som mojligt:) sa ni kan folja var spannande resa har!

pssst, vill bara saga att imorse kunde jag och sofia sitta i mjukis klader pa varan balkong, utan att frysa! Solen tittade aven fram, sa skont! Da rummet ar ganska kallt, eller va igar da dar inte hade varit nagon varme pa! Sov i mjukisklader, och stackaren sofia hade till och med vantar! haha

Nu tickar pengarna... Bast att borja avsluta!
MAAAAAAAAAAANGA STORA Barcelonakramar!!!!

(Tack mormor och morfar for ert fina sms! Saknar er med! Kram Kram!)

bad update..


ojojojo, Här va det dålig uppdate!
Orkar inte babbla om allt som hänt, har hänt så mkt bra!
Där av skrivorkslös kanske?

Nu börjar det iallfall dra sig till avfärd för mig och Sofia, Sjukt. 4dagar!
Så på tisdag håller vi lite hejdåfest för våra närmaste.. Sen på torsdag åker vi... WIIIE

Har precis packat alla kläder, kan säga att vardagsrummet var överfyllt... synd att allt inte fick följa med bara:(
Vi har ju bara bokat två väskor =50kilo, MOAHAHA.

Nä, slut babblat, HAJpoER! så hörs vi!

Bjuder på en creepy bild på mig och Sofia... Enjoy!


RSS 2.0