ikväll tjejer... :)

Då gårdagens kväll bestod av att jag och mamma fick ett ryck, eller jag, och skulle sätta upp vår nya tv bänk, som slutade med att efter fyra timmars slit äntligen kunde stå för sig själv tänker jag festa till det, ordentligt, ikväll!

och vad passa inte bättre än att det är fredag, sofia bjuder hem tjejerna för lite fest å sen avslutar vi med utgång?, inget!
jag är riktigt pepp,
så imorgon får ni antagligen veta hur kvällen urartade, hööööörs!

:)

Lång sovmorgon, frulle bestod av nyköpta bullar som mormor & morfar, Bodil & Klas hade med sig som är = smaskens!
Vid ett kom jag på att det var SOLväder så på med bikinin & gick in å letade upp en rolig bok, systrar i jeans (å jag är fast, har alla fyra böckerna å de är lika bra alla!) där låg jag tills fyra då gulle ungarna Erika,6, & Alexander,3, med pappa kom å tittade förbi, det bjöds på glass och massa busande.

Nu har jag precis tagit en snabb dusch för att nu hjälpa till med maten, grillad kasler med potist gjorda i ugnen och min goda sås, mummms mums
Ikväll blir det film hos fia med några!

Bjuder på några sommar bild som jag tog under skoltid - fotografiskbild - vilka jag fick högsta betyg i, glaaa:):)

                    

      

                              HÖRS.... :)             
  


28 juli, var tar tiden vägen?

puuuh vad tiden rinner iväg, onödigt snabbt enligt mig!
Helgen försvann på noooll time, men så lyckad den blev :) och det bara fortsätter,
ikväll blir det grill hos fridis, vilka det är som kommer vet jag inte riktigt inu, men det kvittar nästan, bara man är med Frida!

Måste ju bara tillägga hur duktig jag varigt idag, kl sex imorse ringde kl och sju stod jag å pumpade på yes med fem andra trötta töser! dock va det sjukt varmt i lockalen och efter 40min kände jag hur det började svartna för ögonen, så la ner stången och tog med mig vattenflaskan ut, puuuh, tur va det, gick in å hämtade mina saker å gav det en ny chans, naaj, inte det heller, fem min senare tog jag pick å pack å stack! hahaha. bra(Y)
Men ända sen jag va sjuk å låg inlagd på sjukan har jag känt så, det svartnar för ögonen å jag tappar balansen, undra vad det kan va!

Men iallfall, nu skall jag synda, skall baka rabarberjpaj av mormors å morfars rabarber, MÙUUUUUUUUUMS!



Bild sedan onsdagens galenskaper!


Och en annan från lördagens sjuka äventyr...

Livet leker...

... och jag vill bara ha mer! Denna veckan, början på en semester, för mer jobb kommer faktist:) har varigt riktigt skoooj! Tisdes blev det lite fest i sandskogen, i daniels lilla stuga:) riktig trevlig kväll med härligt folk! På onsdagen blev det en favorit i repris i daniels stuga, med lite tillökning för att sedan dra vidare till bar a bar å vidare på efterfest med folket hemma hos jocke.. :) Där det även blev övernattning för de flesta!

Nu har jag nästan precis kommit hem från lite grill med sjöbo pågar och ett snabbt besök hos emma na som skulle ha fiiiest, men jag sparar mig tills imorgon, då söta carro har bjudit in på födelsedags fest å det på lördagen är BUSSJÖFESTIVALEN hos snygge_frida! ooooh. sååå perfekt vecka!

Nä, slit babblat, nu skall jag se klart ps, I love you som jag lånade av sofie i måndes! GODNATT!






Fler bilder hittar ni hos www.lundquistemma.blogg.se

Toppen kväll!

Kvällen igår blev riktigt lyckad. Tre fina pågar med tre snygga töser i en stuga i sandskogen kan inte bli bättre!
Ikväll bär det av igen... :)    Bilder kanske kommer när tiden finns:) ♥

Välkommen till min nya blogg!

Efter en tids uppehåll från min förra blogg har jag bestäms mig för en ny start! Skönt... :)

RSS 2.0