DetLuktarHöst...

Idag har jag varigt duktig, enligt mig iallfalll..

Damsugade huset, backade äppelpaj med kanel på, å lagade middag.¨

För ett tag sen kom jag hem från yes, sista dagen jag gick bredvid, nästa torsdag är det real stuff!
Blev super sugen på guakemole å salta taco chips så åkte in om willys på vägen hem å nu sitter jag här och kollar gammla desperat housewifes avsnitt, HÖRS :)

GLÄDJESKUTT!!!!!!!!!!!!

åååååååh, jag darrar av lycka! kan inte sluta lee! VILKEN MÖJLIGHET! ååh, Längtar tills nästa vecka!
(var bara tvungen att slänga in ett litet inlägg för att bli av med lite av ruset!, hoppas ni kan glädjas med mig!)


(Bild från min student 2009) ♥

The boy who knew too mutch...



Mika♥



ida gäst bloggar på fylla...

Tjabba tjena gott folkörö! Hoppas allt är super med er! Själv mår jag väl ganska bra, lite salongsberusad i detta läget och min vänstra ägodel värker som aldrig förr.. cry* Meeeeeeeeeeen ikv har vi haft det sjuuge ball, (All ära t Sofiö, Sabbö, Tereserö och sist men inte minst som man brukar säga; Elinö. Snart gittar, sticker, drar, åker vi till DG som det så fint heter. Just nu sprudlar Cuzz there aint no party like an alcoholic patry i högtalarna.. Gott Kaffeeee! Har fixat en lambourgini till ikväll (Jag hatar bilar, vet knappt vad det betyder) menmen Jag känner på mig att det kommer bli en bra kväll, ive gotta feeling that tonights gonna be a goooooood night lixom.
Nu kom Teeresörö och satt sig på mitt huvud, ajaj..Hon bara: Toniiiiightiiiiiisgonnabeagooodnight.

In case I don´t see ya, goodmorning, goodevening & goodnight!

//Ida

Lång dag..

.. men lika lång som alla andra dock..

Bara det att idag har jag känt mig lite mer nere ån annars! Massa tankar har snurrat runder i huvudet, å hur mkt jag än vill försvinner de inte...

Men efter att ha käkat glass å pommes + pizza precis börjar en del kännas bättre, men ännu är tankarna kvar.

Nu: väntar jag på att fia skall svara på mitt mess om vi skall hitta på något, annars blir det att vila upp sig med en bra film, för imorgon å det en lång dag i repan på yes, provjobb, å på kvällen ÖJA! Hörs!!

(Något som dock fick tankarna att vandra på ett annat håll va alla minnen från magaluf! Två grymt svarta bilder för mig å frida från en roligt toa besök, tror till å med detta va mitt på dagen, under after beach HAHA, enjoy!)






Flygvärdinna?..

DAGENS: -Skrottan&POPCORN(nya favvigodiset!)

Efter tandläkaren tjugo i åtta med lite tandstens puts hämtade jag upp Sofia.
Då va det dax för lite impuls ''möte''
Sofias mormor hade läst om ett info möte för ett flygbolad i barcelona som sökte svensktalande flygpersonal, flygvärdinnor då. och jag va icke sen på att nappa, Tänk vilken dröm alla!!!

MEN, det visade sig att det även va intervjuer efter infon, så ja. Där satt vi en timme senare sjukt nervösa! tihihi. Och den gick väl som den gick.. haha! Så imorgon blir det att skicka in cv å hålla tummarna för en 3 månaders lång utbildning i barcelona + jobb som flygvärdinna en månad senare! spännande, inte sant?





Idag hade jag även mitt första provjobbardag på yes fitness center! Skoj Skoj, dock mkt dööötid:( Bra att jag känner så redan! hahaha. Nä men det kan nog bli riktigt skoj! Massor med träning, erfarenheter&mertit, samt en massa skoj:)

NU: sääängen. + Jobb imorgon, ses kanske på Toooonys! ♥


Som liten igen..

Nu drar jag till sofia! vi skall spela the sims, hihhi.
Vi har gjort kopior av oss i sims spelet å är rumskompisar!
Vi har knäppa jobb men trivs som simen i spelet;) Käns som man är liten igen!


Höstfika!

För bara någon timme sen satt jag tsm med Frida å Sofia på ett fik å hade jätte mysigt! Va det kanske den varma drycken å det kalla vädret, nä det va vi, vår vänskap!<3




Nää nu är det brådis, Systrar i jeans börjar på femman, en av bökerna i serien jag läste i sommar! Massa kändisar är med i filmen, smaaaask! 
Nu kov i bröd och film! TJOOO


Ta hand om dig själv tid...

En varm kopp vaniljte samtidigt som jag ger mina naglar lite rosa färg tittar jag på (vad passar inte bättre än..?) GREAS!
 


Hörs!


Chloé


Bara äääälskar min parfym från Chloé, den käns helt rätt just nu! muums!


yesyesyestackYEStack...

ååh ja, igår hände något ovanligt, iallfall va det länge sen sist.... jag gick på ett body pump pass, och fick även med mig elin:) hihi, stackare!

Så idag blir det en liten promenix sen in till stan å köpa en kalender å lite annat onödigt! måste verkligen planera bättre... Sen blir det lite små jobb:)

Vi hööööörs!

Taaaaaack Fian:)

Som ni ser har jag fått lite färg å en bild där upp, å det tack vare Sofia:) -Skall se om det skapar lite blogg motivation.. :)

Igår åkte jag till henne, med lite onyttigheter, å såg film. Någon om prinsessor, hihi, å så Hanna Montana the movie, :) sjukt rolig!! iallfall dansen vi fick för oss att lära oss. Så tror vi brände lite kalorier från chokladen å chibben där! hahah. Toppen kväll med övernattning å allt! :) + mysig åska å nattpromenad!

Idag har det varigt jobb... och jag är helt slutkörd + förkyld :( inte skoj!
Så får se vad som händer ikväll, annars sparar jag mig tills imorgon :D Vi hörs!

RSS 2.0